Starthandeling Kulturhus Holten

0

HOLTEN – Maandag 16 november 2009 om 16.15 uur verrichten Gemeente Rijssen-Holten en het Stichtingsbestuur de starthandeling van de (ver)nieuwbouw Kulturhus Holten.

Voor de ver- en nieuwbouw van de locatie Smidsbelt zijn negen bouwkundig aannemers en vier technisch installateurs uitgenodigd om een offerte in te dienen. Van de negen bouwkundig aannemers hadden zich er twee teruggetrokken en van de technisch installateurs één. Op vrijdag 11 september 2009 vond de aanbesteding plaats en de aanbesteding is gegund aan Ter Steege Bouw in Rijssen en De Groot installatiegroep uit Hengelo.

Volgens de huidige planning wordt het Kulturhus aan de Smidsbelt in mei/juni 2010 opgeleverd. Dan krijgen de deelnemers de gelegenheid om te verhuizen naar de nieuwe plek. Het Kulturhus wordt in augustus 2010 in gebruik genomen. De officiële opening staat gepland voor oktober 2010 (onder voorbehoud). Hierna wordt het dorpshuis De Boschkamp omgezet naar een Kulturhus met een zorgfunctie.

In de week van 26 oktober (week 44) startte de aannemer Ter Steege met de (ver)bouwwerkzaamheden van het Kulturhus Holten. Op maandag 16 november willen wij hier graag even bij stil staan. Alle participanten, omwonenden en betrokkenen van het (toekomstig) Kulturhus in Holten zijn voor deze starthandeling uitgenodigd.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer