Start yogaseizoen

0

HOLTEN – Vanaf 17 september starten weer nieuwe lesblokken yoga voor kinderen, jongeren en volwassenen bij Kiyojo.

De vakantie zit er weer op en al snel zijn we de rust en ontspanning die we voelden tijdens de vakantie kwijt. We hebben veel aan ons hoofd en het denken heeft ons vaak in de greep, waardoor we ons moeilijk kunnen ontspannen.

Dit kan bijvoorbeeld leiden tot concentratieproblemen of moeite met inslapen. Ook kinderen en jongeren kunnen hier last van hebben. Tijdens yogalessen richt je je aandacht op je lichaam, waardoor het denken meer tot rust kan komen. Ook word je je er steeds meer van bewust waar je grenzen liggen en hoe je op tijd kunt stoppen als het teveel wordt. De oefeningen die tijdens de lessen gedaan worden zijn over het algemeen eenvoudig en gemakkelijk thuis toe te passen.

Het beoefenen van yoga is prettig als vorm van ontspanning, maar het kan ook behulpzaam zijn bij het omgaan of verminderen van diverse klachten. Behalve groepslessen kunnen ook privélessen gevolgd worden. Als je denkt dat yoga mogelijk iets voor je kan betekenen kun je je aanmelden voor een proefles. Voor meer informatie: http://www.kiyojo.nl of 06 43071865

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer