Start inschrijving Avond4daagse Holten op 1 maart

Derde editie van 29 mei t/m 1 juni 2017

3

De Avond4Daagse Holten: daarmee ontdek je Holten van haar beste kant. Samen lekker wandelen in de prachtige omgeving van Holten en onderweg ook nog van alles meemaken. Dát is waar het om gaat! Ben je jong of iets ouder, alleen of met een groep, sportief of iets minder sportief? Iedereen kan meedoen. Vanaf 1 maart is het weer mogelijk om je in te schrijven.

De Avond4Daagse Holten is meer dan wandelen alleen. Kleine en grote bedrijven, buurtschappen, verenigingen en organisaties in en om Holten dragen bij aan een bijzonder evenement dat in twee edities al is uitgegroeid tot een evenement waar je niet meer omheen kunt: het deelnemersaantal in 2016 was ruim 1100 wandelaars van alle leeftijden.

Iedere avond anders
Ieder jaar worden wandelaars verrast met originele routes en leuke belevingspunten. Zo wordt dit jaar onder andere een uitstapje gemaakt naar een van de buitengebieden van Holten en worden hulpdiensten bij de routes betrokken. De routes liggen allemaal in de prachtige, landelijke en bosrijke omgeving van Holten. Kortom: Avond4Daagse Holten, dat beweegt je!

Doe ook mee
Inschrijven kan online op http://www.avond4daagseholten.nl. Doe je dat voor 1 mei, dan krijg je een leuk gevulde starterstas. De start en finish zijn weer in het gezellige centrum van Holten. De start is steeds tussen 17.30 en 19.00 uur. Je kunt kiezen uit drie afstanden. Honden mogen natuurlijk gezellig meelopen, mits ze zijn aangelijnd. Wil je niet alle avonden meelopen? Geen probleem, je kunt ook kiezen voor één of meer avonden.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!
3 Reacties
 1. Karin Peters
  Karin Peters zegt

  Marjan gaan we weer voor de 5 km

  1. Marjan de Munck
   Marjan de Munck zegt

   Zeker!!

  2. Karin Peters
   Karin Peters zegt

   Ik zal ons inschrijven

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer