Sportieve start van 2012 bij SV BATO

HOLTEN – Bij alle cursussen en afdelingen van de s.v. BATO kan worden ingestapt aan het begin van het nieuwe jaar 2012.

Voor de jeugd zijn er instroommogelijkheden bij Gymnastiek (mogelijkheden op meerdere dagen) met sinds kort ook speciale trainingsruimte voor de selectie (volledig ingerichte turnhal).

Verdere mogelijkheden zijn Klassiek Kinderballet (op speelse en fantasierijke manier leren van de beginselen van de klassieke stijl),  Streetdance (lekker bewegen op muziek op de vrijdagmiddag/avond) en Judo (goed voor motoriek en ontwikkeling zelfvertrouwen; mogelijkheden al vanaf 4 jaar op de dinsdagmiddag).  Bij voldoende animo zal verder ook de cursus zelfweerbaarheid voor meisjes weer worden gegeven.

Volwassenen die zoeken naar een manier om gezond fit te blijven kunnen terecht bij de afdeling Bodyshape. Hiernaast is er voor dames en heren de afdeling senioren judo/zelfverdediging. Speciaal voor senioren dames geeft s.v. BATO een cursus gymnastiek op de woensdagavond. Voor dames 60+ is de cursus Blijf fit ! ook op de woensdagavond en de cursus Bewegen voor Ouderen voor dames en heren op de donderdagmiddag.

Voor alle cursussen en afdelingen geldt dat vrijblijvend twee lessen mogen worden bijgewoond. Eerst komen kijken kan natuurlijk ook. Meer informatie over alle activiteiten van de s.v. BATO staat op de website http://www.batoholten.nl.

Voor nadere  inlichtingen  kunt u terecht bij het secretariaat van de s.v. BATO, ter attentie van Marietje Eggink  op telefoonnummer 36 60 30 of via e-mail [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer