Spetterende modeshow bij Vrouwen van Nu Holten

HOLTEN – Afgelopen donderdag is Vrouwen van Nu Holten het seizoen begonnen met een wervelende modeshow, verzorgd door Modehuis Mirjam uit Markelo en Steunenberg Schoenen Holten.
De kapsels werden verzorgd door kapsalon Unique Holten, de make-up door Esther Spoor en de techniek was in handen van Wim Rensen. De creaties werden geshowd door eigen leden. Vrouwen van Nu Holten heeft één keer per maand een avondvullend programma in gebouw Irene.

De avonden zijn zeer gevarieerd: sprekers, muziek, modeshow,  een avond met lekkernijen, kortom teveel om op te noemen. Één keer per jaar wordt er een busdagtocht georganiseerd, en één keer een halve dagtocht.Er is een kookclub, beleggingsstudieclub, leeskring, volksdansgroep, handwerkgroep, tuinclub. Ook workshops ontbreken niet.In de zomermaanden kun je met een groepje om de week een avond fietsen en het hele jaar door wordt er wekelijks gewandeld. Landelijk en provinciaal wordt ook veel georganiseerd. Hieraan kan ieder lid van Vrouwen van Nu deelnemen.

Jong en oud kan lid worden. Ben je nieuwsgierig geworden, kijk op de facebookpagina of op de website http://www.vrouwenvannu.nl/holten.
Voor info: [email protected], tel 0548-362848 of  0548-361456.

Je mag altijd een avond bijwonen om te kijken of het wat voor je is. Op 24 oktober komt Frederike Krommendijk, oud columniste/redacteur TC Tubantia. Gebouw Irene Holten. Aanvang 20.00 uur. Entree €3,- incl. 2 consumpties

Reacties zijn gesloten.