Speelgoedbeurs in Kulturhus

0

HOLTEN – Net als afgelopen jaar zal ook dit jaar een speelgoedbeurs worden georganiseerd door de vrijwilligers van speel-o-theek ‘de Boshut’ van ViaVie Welzijn in Holten. Dit is een prachtige mogelijkheid om uw overtollige speelgoed kwijt te raken en daarnaast voor iedereen een prima gelegenheid om misschien alvast inkopen te doen voor de komende feestdagen.

De speelgoedbeurs zal worden gehouden op zaterdag 8 november van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 10.00 uur kunt u in het Kulturhus van Holten (Smidsbelt 6) op zoek naar mooi speelgoed voor redelijke prijzen.

De inbreng van speelgoed is op vrijdag 7 november tussen 16.00 en 19.00 uur, eveneens in het Kulturhus. Op de tweede verdieping zal de werkgroep uw speelgoed in ontvangst nemen. In principe komt al het speelgoed hiervoor in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Knuffels worden niet geaccepteerd.

Meer informatie over onder andere inbrengkosten, opbrengstpercentages en dergelijke kunt u vinden op http://www.viaviewelzijn.nl, onder het kopje jeugd + jongeren. Hier vindt u ook een inlegformulier, waarop u uw ingebrachte speelgoed kunt noteren.

Mocht u daarnaast nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Nikkels (0548 – 36 36 36) of mevrouw J. Bosman (0548 – 36 53 13).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.