Sijtse Markvoort zwaait af

2

HOLTEN – Afgelopen zondag hebben de collega’s van Sijtse Markvoort bij Boks Beijer en Co afscheid genomen van deze boekhouder, die na meer dan 35 jaar trouwe dienst met zijn welverdiende pensioen gaat.

Markvoort is op 6 maart 65 jaar geworden en heeft daarmee de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. In 1976 begon hij als eerste medewerker bij het kantoor van Albert Oolbekkink dat toen nog Boks-Oolbekkink heette. Sinds die tijd geldt de aimabele Holtenaar als de grote vraagbaak van het kantoor. Van bijna alle klanten wist hij verjaardagen, leeftijden en adressen uit het hoofd op te dreunen.

Als rekenaar van de financiele afdeling en beheerder van de kas was hij niet weg te denken aan, eerst de Larenseweg, en later de Dorpsstraat. Vanwege zijn verdiensten voor het bedrijf kreeg hij als cadeau een fiets met trapondersteuning van zijn werkgever. Ook waren er mooie woorden van zijn collega’s bij wie de nestor van het kantoor erg geliefd was. De liefhebber van het betere fietswerk zal gemist worden op de werkvloer, maar op zijn nieuwe aanwinst zal hij nog regelmatig te bewonderen zijn op de wegen in en rondom Holten.

2 Reacties
 1. Mans zegt

  Sietse,

  Gefilstèèrt en geniet er van. Doot miej één plezèèr en goat neet achter de geraniums zitt’n.

  De Zwarte.

 2. Mans zegt

  Sietse,

  Gefilstèèrt en geniet er van. Doot miej één plezèèr en goat neet achter de geraniums zitt’n.

  De Zwarte.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.