Salland binnenkort op Duitse TV

0

HOLTEN – Dinsdag 4 september was de grootste Duitse regio zender uit Nordrhein-Westfalen, NRW TV, op uitnodiging van het Sallands Bureau voor Toerisme in Salland om te filmen voor het programma ‘Holland bewegt uns’. Een ritje met de ToekToek over de Sallandse Heuvelrug en een rondleiding door het Natuurdiorama Holterberg door Anton van Beek, leverden mooie beelden op. Ook de prachtige paarse heide bij het uitzichtpunt zorgde voor enthousiaste reacties bij de filmploeg.

De aflevering van ‘Holland bewegt uns’ in Salland zal op 4 en 7 oktober om respectievelijk 18.00 uur en 17.30 uur op de Duitse televisie te zien zijn.

Holland bewegt uns!
Holland bewegt uns is een reisprogramma van de Duitse regio zender NRW TV uit Nordrhein-Westfalen. Presentatrice Sabrina Gluba heeft samen met haar collega’s een uitzending gemaakt ter promotie van Salland. Het programma wordt iedere donderdagavond uitgezonden om 18.00 uur, iedere zondagavond is er om 17.30 uur een herhaling te zien. NRW TV is een Duitse private tv zender. Ruim 4 miljoen mensen in Nordrhein Westfalen kunnen NRW TV via het analoge en digitale kabeltelevisienet ontvangen. Daarnaast zendt NRW TV de programma’s ook live uit via de livestream op hun website http://www.nrw.tv.

De Sallandse Heuvelrug
De filmploeg werd ’s morgens gastvrij ontvangen bij Restaurant Tastoe in het centrum van Holten. Hier vertrok Sabrina Gluba samen met René de Koff van De Koff verhuur voor een ritje in de ToekToek over de Sallandse Heuvelrug. Onderweg werd René geïnterviewd over de verhuur van de ToekToeks en de prachtige omgeving. Bij het Natuurdiorama Holterberg gaf Anton van Beek uitleg over de collectie en de diorama’s van het museum en vervolgens was er nog tijd om de prachtige paarse heide te filmen bij het uitzichtpunt op de Sallandse Heuvelrug.

Het resultaat van deze opname dag, wordt op 4 en 7 oktober uitgezonden op NRW TV. De uitzending is in Nederland live te volgen via de livestream op hun website http://www.nrw.tv.

Salland Marketing
Het Sallands Bureau voor Toerisme, dat per 1 oktober Salland Marketing wordt, is de organisatie die met haar activiteiten het aantal bezoekers en daarmee de toeristische bestedingen in Salland wil vergroten. Meer (toeristische) informatie over Salland is te vinden op http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer