Rijssen-Holten zet in op duurzaamheid

0

De Woonweter en Duurzaam (t)huis Twente gaan voor een verbetering van de dienstverlening.

Vanaf dinsdag 11 juli 2017 is het mogelijk in het gemeentehuis in Rijssen en in het Kulturhus in Holten een kosteloos en onafhankelijk gesprek aan te gaan met wooncoach Gerrit Nijland. De wooncoach kan u meer vertellen over het verduurzamen en energiezuinig maken van uw woning.

Duurzaamheid en comfort
Het verduurzamen en energiezuinig maken van uw woning heeft een positieve invloed op uw wooncomfort, het milieu én uw portemonnee. Daarnaast biedt de provincie Overijssel een energiebespaarlening aan, waardoor dit een goed moment is om na te denken over het duurzaam maken van uw woning.

Wilt u weten of u ook op uw ‘oude dag’ nog thuis kunt blijven wonen? Of wilt u meer informatie over veiligheid? Ook hier kan de wooncoach u mee helpen. Hij denkt graag met u mee.

Inloopmomenten
Op de dinsdagochtend, van 9.00 tot 11.00 uur, en de donderdagavond, van 18.30 tot 20.00 uur, is de wooncoach aanwezig in het gemeentehuis in Rijssen. Op de vrijdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, kunt u hem vinden in het Kulturhus in Holten. U kunt op deze momenten zonder afspraak terecht.
Wilt u dat de wooncoach bij u thuis komt voor advies op maat? Maak dan een afspraak door te bellen naar (088) 185 01 30.

Meer informatie over De Woonweter en Duurzaam (t)huis Twente vindt u op woonweter.nl en duurzaamthuistwente.nl.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer