Promotie Salland tijdens Fiets & Wandelbeurs

2

De Fiets- en Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam, op zaterdag 26 en zondag 27 februari a.s. is de grootste beurs in Nederland voor fietsers en wandelaars. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal; als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden.  
Ook het Sallands Bureau voor Toerisme is vertegenwoordigd met een stand op deze beurs om de kwaliteiten van Salland als aantrekkelijke fiets- en wandelregio te promoten.

Proef de Pure Provincie
Onder het motto Proef de Pure Provincie presenteert Salland zich gezamenlijk met de collega toeristische regio’s in Overijssel: Twente, Vechtdal, IJsseldelta en WaterReijk Weeribben Wieden met financiële ondersteuning van de Provincie Overijssel in het kader van MITO op deze 18e editie van de Fiets- en Wandelbeurs. Ook is er in de stand aandacht voor de Hanzesteden aan de IJssel en de Overijsselse natuur en cultuur.

Gratis smaakfietsroutes en Weekendje weg winnen

Ten behoeve van deze gezamenlijke deelname is een stand ontworpen waarin de vijf Overijsselse regiomerken zich met de eigen merkprofilering presenteren. Met deze zelfde stand hebben de Overijsselse regio’s zich al gepresenteerd tijdens de 50Plus Beurs in Utrecht, Zenith Brussel (Belgische 50Plus beurs) en onlangs in januari tijdens de Vakantiesalon in Antwerpen. Iedere bezoeker ontvangt bij de stand van Salland een gratis smaakfietsroute met smaakadresjes en streekproducenten. Tijdens deze beurs is maken de bezoekers kans op een weekendje Glamping, ofwel Glamourus Camping,  in Salland. Mensen die zich inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief kunnen een weekendje weg winnen in een luxe Safaritent op Vakantiepark De Luttenberg.

Fiets- en Wandelevenementen in Salland

Salland besteedt tijdens de beurs aandacht aan thematische fietsevenementen zoals de Fiets4daagse rond de Sallandse Heuvelrug, de IJsseltheaterfietstocht in Olst-Wijhe en de Kunstfietsroute in het buitengebied van Deventer.

En natuurlijk wordt de Sallandse Wandelvierdaagse in oktober van harte aanbevolen bij het publiek.

Met het nieuwe professionele Salland Magazine 2011, waarin vele tips voor een dagje uit, een weekendje weg, wandel- en  fietsroutes in Salland en mooie toeristische bedrijven, wordt Salland  terecht met veel trots gepresenteerd aan toekomstige gasten.

Voor wie een bezoek wil brengen aan de Fiets en Wandelbeurs: http://www.fietsenwandelbeurs.nl 

2 Reacties
 1. E. Tammer zegt

  Mooie routes zeg, ben blij dat ik hier gebruik van ga maken.

  mvg

  dhr E. Tammer

 2. E. Tammer zegt

  Mooie routes zeg, ben blij dat ik hier gebruik van ga maken.

  mvg

  dhr E. Tammer

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.