Project ‘verduurzamen woning’ krijgt ook in 2014 een vervolg

0

HOLTEN – In 2013 is een start gemaakt met het project verduurzamen van bestaande woningen in onze gemeente.

Een aantal lokale bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van isolatie, installatie, glasvervanging en bouw heeft zich verenigd in een consortium om zo de (lokale) markt goed te kunnen bedienen. Andere lokale ondernemers kunnen ook aansluiten.

Er is de afgelopen tijd door deze lokale ondernemers al veel voorbereidend werk verzet. Zij staan te popelen om hun onderscheidende werkwijze tijdens de eind januari in Holten te organiseren bewonersavond bekend te maken. Op deze avond krijgt Holten een primeur. Hier laat het consortium de speciaal ontwikkelde aanpak voor het eerst aan geïnteresseerde woningeigenaren zien.

Bij de uitvoering van deze pilot willen de betreffende bedrijven ook andere lokale ondernemers in de gelegenheid stellen om deel te nemen.  Ze bieden deze mogelijkheid vanuit de gedachte ’samen staan we sterk en leveren we goed werk‘. Het betreft een pilot-project. Daarom staat deelname alleen open voor bedrijven die fysiek in de gemeente Rijssen-Holten gevestigd zijn.

Wethouder Ben Wolterink: “Het is een heel mooi initiatief dat lokale ondernemers op dit vlak samenwerken. Zij geven daarmee een signaal naar onze inwoners dat zij in zee kunnen gaan met betrouwbare partijen die gaan voor kwaliteit.”
 
Ondernemers die willen deelnemen kunnen contact op nemen met Arjan te Lintelo, bereikbaar op
06 – 53992196.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer