Programma Keunefeesten 2007

0

Holten – Met o.a. Jan Smit, Stef Ekkel, de 3JS, Gebroeders Ko, K-Town en de topformatie Beethoven heeft de Keunefeesten alles in huis om 13 t/m 16 september weer een groot succes te worden!

Jan Smit wilde alvast poseren met het befaamde Holtensnieuws Fototeam shirt!

Image

 

Donderdag 13 september

Gebroeders Ko
ImageTon en Gerard koopmans vormen samen de Gebroeders Ko. In 1997 zijn zij begonnen met het schrijven van nummers en in 2001 kwam de landelijke doorbraak met het nummer "Boswandeling" en sinds die tijd zijn ze niet meer weg te denken uit het nederlandse feestcircuit met hits als: "Ik heb een toeter op mijn waterschoeter", "Boten Anna" en "Sinterklaas Boot".

 

K-Town
Een gloednieuwe band rondom zangeres Kirsten Walraad. Dit veelzijdige talent heeft internationale faam opgebouwd als zangeres, danseres en actrice. Dus in de spotlights is zij helemaal in haar element! Haar geweldige stem wordt ondersteund door vier topmuzikanten en het kan niet anders of K-Town wordt dé nieuwe pop/rock sensatie. De beste en mooiste covers in een fantastische show!

Vrijdag 14 september

Heinoos

ImageWie zin heeft in een denderend feest waarbij echt iedereen uit z’n dak gaat moet zeker even bellen voor deze band met ballen!
Ze zijn een beetje gek, flauwekullen er lustig op los en stilstaan kunnen ze niet.
Wat ze wél kunnen: de meest fantastische hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80 aan elkaar breien. Nummers van Hazes, Nena, Queen, ABBA, Quo, De Dijk, en vele, vele anderen…

Ze komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met doldwaze medley’s van o.a. de Beach Boys, de Beatles en lekkere Hollandse meezingers.

Dat alles in de typische pittige Heinoos-stijl en verpakt in een spetterende show vol lichtspektakel en decors.

3JS
ImageAl een aantal jaar is de act in Volendam een begrip. De lokale zalen hebben keer op keer bol gestaan van enthousiaste fans, en nu zijn ze hard op weg om de rest van nederland te veroveren! De eerste single "Kom" verscheen op 23 februari j.l. Later dit voorjaar zal een volledige CD verschijnen.

 

 

 

Zaterdagmiddag 15 september

Meedeinfestijn
De Mallumse Deerns (een vrouwenkoor uit Eibergen)
De Maarkel Mennekes (8 zangers met eigen muzikale begeleiding en met een specifiek geluid en repetoir)
 
Verder  solo optredens van Hein Migchelbrink  de frontman van de Spitfires en  van onze eigen Joke Witten.
 
Traditiegetrouw brengt het gelegenheids  clubjeskoor weer een aantal echte meedeiners.
 
Vanzelfsprekend zullen de Hoolter Korhanen een groot gedeelte van de middag voor hun rekening nemen.
Ze treden op als koor, maar ook zijn er weer een aantal solopartijen ingestudeerd, met als special act een optreden van de vermaarde Havenzangers samen met de Korhanen. Dat belooft wat …… zodat ‘s-middags zo rond vijven  het dak al naar beneeen komt !!!!

Zaterdagavond 15 september

Beethoven
Zij staan inmiddels al jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit. In die tijd heeft Beethoven zich steeds geprofileerd als een uiterst professionele, trendsettende en vooruitstrevende band/act, die elk optreden tot een spraakmakende sensatie maakt. Of het nu in Nederland, Duitsland, Portugal, Curaçao of Azië is, de spirit van de groep werkt magnetiserend op haar publiek. Beethoven is sfeerbepalend voor elk evenement en staat voor een gegarandeerd succes. Wie een optreden heeft meegemaakt, kan zich niet onttrekken aan de enorme energie en magie van dit zestal en zal zich verliezen in de heftige party waarmee Beethoven je omgeeft!

Zondag 16 september

Jan Smit
ImageHij werd in 1997 landelijk bekend door zijn nummer 1-hit "Ik zing dit lied voor jou alleen" (toen nog onder de naam Jantje Smit. Jan Smit werd op tienjarige leeftijd ontdekt toen de lokale groep BZN een nummer wilde opnemen met een jong, plaatselijk talent. Jan Smit werd hiervoor uitgekozen en het nummer Mama dat volgde werd een groot succes. Jan Smit mocht naar aanleiding hiervan een solosingle opnemen. De single Ik zing dit lied voor jou alleen kwam op 1 binnen in de Nederlandse hitparades. In de twee volgende jaren scoorde Jan Smit nog vijf hits, waaronder "Pappie, waar blijf je nou", die allemaal in de top 10 terecht kwamen. Ook nu in 2007 heeft Jan Smit wederom een nummer 1 notering met de single “Op Weg Naar Geluk”, afkomstig van het gelijknamige album, in de GFK Mega Top 100. Na “Als De Morgen Is Gekomen” en “Cupido” is dit de derde nummer één van de in september 2006 uitgebrachte CD.

Stef Ekkel
ImageHet was pas op 29 april 1998 dat Stef zijn allereerste optreden gaf, maar niet zonder succes.
Meerdere boekingen volgden al snel en via een goede kennis kwam Stef in contact met een van zijn huidige tekstschrijvers Jacques van Eijck. Zij hadden namelijk nog een liedje op de plank liggen die nog niet eerder was uitgebracht en die zeker weten geschikt zou zijn voor Stef. Er werd een tekst geschreven en een nieuw arrangement gemaakt en het vrolijke liedje “Op ’n terrasje” was geboren. In 2001 werd deze wederom in eigen beheer uitgebracht op single en dit betekende de definitieve doorbraak van Stef, want dit vrolijke zomerse liedje stond maarliefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20. Zijn laatste hit "De woonboot" is ook zeker niet onbemind op feesten en partijen.
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.