Vijf voertuigen op elkaar

0

HOLTEN – Om 16.37uur op donderdagmiddag 16 augustus komt er bij de politie een melding binnen dat er een kettingbotsing met vijf voertuigen is geweest op de A1 ter hoogte van afslag Holten.

Uit het ter plaatse ingestelde onderzoek blijkt dat een 59-jarige bestuurder van een bestelbus, afkomstig uit Westervoort heeft afgeremd omdat hij verkeer voor hem stilstond. Dit werd te laat opgemerkt door een 54-jarige Enschedese bestuurder van een personenauto en kan een aanrijding niet meer voorkomen. De daarachter rijdende 44-jarige Enschedeer kan wel op tijd tot stilstand komen. Ook de daarachter rijdende 58-jarige bestuurder uit Oldenzaal kan door naar links te sturen zijn auto op tijd tot stilstand brengen.

De volgende bestuurder een 26-jarige dame uit Haarlem lukt dit niet meer en rijd met haar autootje tegen de auto van de 58-jarige, raakt ook de auto van de 44-jarige, schiet hierdoor naar rechts en schramt een vrachtauto waarna ze uiteindelijk tot stilstand komt in de rechterberm. De 26-jarige is hierdoor licht gewond geraakt en door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel terplekke behandelt.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.