Proeven en genieten op de Sallandse Streekmarkt!

0

Salland – Zaterdag 1 september van 9.30 – 17.00 uur,  vormen de Walstraat en Golstraat in hartje Deventer het historische decor voor de derde Sallandse Streekmarkt.

Hier vind je tips voor een dagje uit in Salland, hier doe je lekker én gezond inkopen maar ook is dit de plek waar je inspiratie op kunt doen voor in je eigen keuken!

Streekproducenten uit Salland staan op 1 september klaar voor de verkoop van bijzondere en ambachtelijke streekproducten. Het aanbod is zeer gevarieerd, je vindt er onder andere; groente, fruit, aardappelen, brood en meel, vlees, kaas en zuivel, bloemen en planten, zaden en kruiden, honing, jams en chutneys, boerenschepijs, mosterd, thee/koffie soorten, wijn en likeuren.

Naast het geweldige aanbod op het gebied van eten en drinken vind je er ook vele tips voor een dagje uit in Salland, van fietsen tot kano varen en van een workshop papieren bloemen maken tot een workshop likeur maken.

En wat dacht je van Kruudmoes? Een traditioneel Sallands streekgerecht. Kom het proeven op de Sallandse Streekmarkt! Ook ondernemers uit de Walstraat en Golstraat presenteren plattelandsantiek, bijzondere verzamelingen en prachtige brocante.

Voor het hele gezin is de Sallandse Streekmarkt een leuk evenement om te bezoeken. In een dierenperkje kunnen kinderen met kleine dieren knuffelen en een ezel borstelen. Ook zijn er gezellige terrassen in de Walstraat en Golstraat. De combinatie met het bruisende centrum van Deventer maakt de Sallandse Streekmarkt uniek; stad ontmoet platteland!

Kom het zelf proeven! Niet alleen voor de kwaliteitsvolle producten, maar zeker ook vanwege de gezellige ambiance en de bevlogen streekproducenten die graag over hun bedrijf en producten vertellen. Voor liefhebbers van biologische- en ambachtelijke streekproducten is het daarom lastig om op de Sallandse Streekmarkt met lege handen naar huis te gaan!

De toegang tot de Sallandse Streekmarkt is gratis.

Wij heten u van harte welkom op de Sallandse Streekmarkt op zaterdag 1 september 2012!

Maak alvast kennis met Salland op http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl.

 
De Sallandse Streekmarkt is een initiatief van Salland Marketing in samenwerking met Stichting Recreatie Deventer Buiten en Cambio.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer