Prinsjesdag 2015: “Hoe verdelen we de welvaart?” bij Bonte Paard

HOLTEN – Belasting: we hebben er allemaal mee te maken en we willen allemaal wel belasting betalen, maar… ook weer niet te veel. Actueel is het nieuwe belastingplan dat op Prinsjesdag is gepresenteerd.

Hoe kijkt het CDA aan tegen de huidige verdeling van de welvaart , mogen mensen met een flink vermogen wel wat meer betalen en hoe werkt de “vlaktaks” eigenlijk? CDA Tweede Kamerlid, Pieter Omtzigt, zal hierop ingaan. Omtzigt werd eind 2014 gekozen tot het beste Kamerlid door de Parlementaire Pers Vereniging. De avond vindt plaats in Het Bonte Paard, Deventerweg 87 te Dijkerhoek (Holten) en begint om 20.30 uur. Belangstellenden hoeven geen lid van het CDA te zijn om aan deze avond deel te nemen. De organisatie ligt in handen van de CDA afdeling Rijssen-Holten.

Een panel zal zorgen voor de nodige inbreng uit de praktijk. Ditmar Schelhaas, partner en belastingadviseur bij Bordan Accountants en Adviseurs met vestigingen in Rijssen en Almelo, zal bijdragen met concrete praktijkvoorbeelden en vragen uit het publiek beantwoorden.
Henk Groothuis, fractievoorzitter van CDA-Deventer, wil vanuit zijn ervaring als voorzitter van de  Stichting Leergeld Deventer een bijdrage leveren op het sociale vlak. Kortom een boeiende bijeenkomst met een thema dat iedereen raakt.

•    Aanvang: 20.30 uur.
•    Locatie:Het Bonte Paard, Deventerweg 87, 7451 MC Dijkerhoek (Holten), tel. 0548-361202.
•    Drankjes voor eigen rekening.

Voor informatie: CDA Rijssen-Holten, Dinand de Lange, [email protected] , tel. 0548-540081

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer