Openingsfeest en SwingNight bij Tastoe

0

HOLTEN – Restaurant Tastoe heeft diverse activiteiten op het programma staan tijdens het openingsweekend van Kulturhus Holten.

Zo zijn er muzikale optredens en krijgt men een flinke korting op dagschotels. Ook bij Tastoe zijn er vele activiteiten tijdens het openingsweekend van het Kulturhus.

De officiële opening is vrijdag 15 oktober. Dan zal er van 22.00 tot 0.00 uur in Tastoe een optreden zijn van soulduo Erik & Diana. Jordy Kamphuis gaat zaterdag 16 oktober van 17.00 tot 19.00 uur optreden. Erik & Bert Reijlink nemen het stokje van 22.00 tot 0.00 uur over.

Tijdens het Kulturhusweekend kan men bij Tastoe met een flinke korting dineren. Voor de dagschotels betaalt men op vrijdag, zaterdag en zondag slechts 10 euro in plaats van 12,50 euro. Men kan kiezen uit vlees, vis of vegetarisch.

Maar Tastoe houdt het niet alleen bij het openingsweekend. De eerste Swing Night wordt zaterdag 30 oktober gehouden. DJ Botox zorgt voor de leukste swingnummers. En het allerleukste is: de entree kost niets.Vanaf ongeveer 22.00 uur gaan de stoelen en tafels aan de kant en de voetjes van de vloer om lekker te dansen.
(bron west twente)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.