OCH weer op de planken in Irene

0

HOLTEN – OCH brengt op 17 en 18 januari aanstaande de première op de planken van haar nieuwe toneelstuk “Wie het hef, die hef’t.

De oefenperiode van 3 maand en de bouw van de nieuwe coulissen zitten er op. Met de artistieke hand van Anton Stukker belooft het weer een mooi plaatje te worden.

Dat geld niet altijd gelukkig maakt, maar ook voor veel problemen zorgt, merkt boer Kamps aan den lijve. Hij is met behulp van zijn knecht iedereen te slim af, z’n bazige vrouw, z’n zeurderige schoonmoeder en ook een nachtelijke bezoeker. Althans, dat denkt hij, maar hij trapt in zijn eigen val. Vele hilarische situaties passeren de revue waarbij de lachspieren geregeld op de proef zullen worden gesteld. Kortom het beloofd weer een gezellig avondje OCH te worden in zaal Irene.

Kaarten kosten € 7,50, dit is inclusief een lekker kopje koffie. De kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van het Kulturhus, bij de leden van O.C.H. of te bespreken per mail via [email protected]. Kijk voor meer informatie op de homepage van OCH,  http://www.toneelcluboch.nl .

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer