Gitaarworkshop Alain Gascoigne

0

HOLTEN – Zaterdag 15 februari geeft Alain Gascoigne, bekend als o.a. gitarist van Normaal, een workshop Gitaarspelen.

Alain neemt je mee in de wereld van de blues, rock ‘n roll, bebop en swing. Met blues en rock ‘n roll licks, zoals gebruikt door Eric Clapton en Stevie Ray Vaughan. Om het meeste uit deze workshop te halen, is enige ervaring op gitaargebied meegenomen. Maar iedereen is welkom!

Alan zelf is al op jonge leeftijd uit de Engelse sleur gevlucht, in plaats van ‘coleminer’ heeft hij voor het muzikantenleven gekozen. In Engeland heeft hij de meeste bekendheid verworven al gitarist van ‘Screaming Lord Sutch’. Inmiddels woont hij al 30 jaar in Nederland waar hij vooral bekend is geworden als gitarist van ‘Normaal’ en ‘The Tim Disney Band’.

De workshop wordt georganiseerd door ‘t Talenthus Holten. Het duurt van 11.00 tot 12.15 uur en kost 15 euro per persoon. Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Tickets kun je online bestellen via http://www.kulturhusholten.nl of kopen bij de bibliotheek in Holten. Voor meer informatie kijk op http://www.kulturhusholten.nl of stuur een mail naar Diederik Bronsvoort ([email protected]).

Einde persbericht

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer