Nido introduceert hartje zomer kunststof gladheidbestrijder

HOLTEN – Aebi Schmidt Nederland, moederbedrijf van o.a. het merk Nido, introduceert een innovatieve, veilige en duurzame strooimachine in de strijd tegen gladheid op de wegen in de winter.

Het is hartje zomer en Aebi Schmidt Nederland in Holten, moederbedrijf van de merken Nido en Schmidt, introduceert een innovatie in gladheidbestrijding: de Syntos natzoutstrooimachine. Een volledig in kunststof uitgevoerde machine. De markt maakte begin juni kennis met de natzoutstrooier in Enschede, waar de machine in een sneeuwbui van 10.000 pingpongballen werd onthuld.

De winters in Nederland fluctueren. De Syntos speelt daarop in met een hoge mate van flexibiliteit. De machine is als aanhang- of opzetstrooier volledig in kunststof uitgevoerd en dat is nieuw. Het materiaal is duurzaam, roest niet en is na gebruik volledig te recyclen. De gladheidbestrijders die in de wintermaanden zorgen dat wij veilig gebruik kunnen maken van de wegen, kunnen zelf veilig de weg op met de Syntos. De wegligging is beter door een lager zwaartepunt. Het is heel goed mogelijk dat u de Syntos deze winter al ziet strooien op de Nederlandse wegen. De eerste orders zijn geplaatst. Terwijl Nederland hoopt op meer zon, blijft Aebi Schmidt innoveren met het oog op een mogelijk strenge winter.

Meer weten over Aebi Schmidt Nederland? Kijk op http://www.aebi-schmidt.nl

4 Reacties
 1. De snelste zegt

  Zou de gemeente Rijssen (Holten) nu hier ook mee gaan werken of zouden ze met die Import strooiers van Schuitemaker blijven stuntelen ?

 2. De snelste zegt

  Zou de gemeente Rijssen (Holten) nu hier ook mee gaan werken of zouden ze met die Import strooiers van Schuitemaker blijven stuntelen ?

 3. bewoner zegt

  Koop elders niet, wat Holten u biedt

 4. bewoner zegt

  Koop elders niet, wat Holten u biedt

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.