Playbackshow sluit schooljaar Holterenk af

0

HOLTEN – Vrijdag 20 juli hebben de kinderen van de Holterenkschool hun jaarlijkse playbackshow opgevoerd. De oude school was door de verhuizing al zo goed als leeg en hierdoor werd besloten om uit te wijken naar het podium van de Achmeazaal in het Kulturhus. Dit zorgde voor een extra feestelijk accent, want welk kind wil er nou niet optreden op een echt podium, met licht en geluid!

Vantevoren werd er druk gerepeteerd, outfits werden met zorg uitgekozen en de benodigde instrumenten werden meegenomen naar het Kulturhus. Het werd een spannende ochtend, want maar liefst 17 acts hadden zich aangemeld!

De Macarena (groep 1 met groep 8) warmde de zaal een beetje op, de ‘Kabouterdans’ (groep 6) en ‘Holland moet winnen’ (groep 3) zorgden voor flink wat beweging, met ‘We will rock you’ zat de rock-stemming er goed in en een prachtige Romy/Adele zorgde ervoor dat ’t dak eraf ging!

De jury, die bestond oudleerlingen Femke, Marlin en Anouk, besloot unaniem dat de meiden van groep 4 de beste act hadden: Suze, Eveline, Indy, Loes en Quinta wonnen met ‘Call me maybe’ van Carly Rae Jepsen en mochten de wisselbeker mee naar huis nemen.

Met een ijsje sloot de Holterenkschool een bewogen schooljaar af. Op maandag 3 september zal de nieuwe school spetterend geopend worden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.