Najaarsfair bij KB Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Na het aanzienlijke succes van de Dondertman Zomerfair is er zaterdag 22 oktober een gezellige Najaarsfair. Tijdens de markt wordt de Dondertman Mini Express geïntroduceerd. Een kleurrijke minitrein waar kinderen tegen een geringe vergoeding een rondje mee in de directe omgeving van de kinderboerderij kunnen maken.

Net zoals de Zomerfair wordt de markt ’s middags gehouden van 13.00 – 17.00 uur.  Er is geen toegangsprijs verschuldigd. Wie de kinderboerderij wil bezoeken betaalt wel de normale entreeprijs van 2 euro (vanaf 2 jaar). Op vertoon van de kaart hebben donateurs vrij entree.

De Najaarsfair  wordt gehouden op het terras van het Boshuus. Een flink aantal exposanten presenteert er een gevarieerd aanbod aan producten en ook aan de kinderen wordt gedacht. Er zijn o.a. oude ambachten, allerhande creatieve en handgemaakte producten, herfstkransen, stoffen, poffertjes, tweedehands spullen, antieke stalramen, ambachtelijk spek, stoffen, sieraden en ook de Welfare is van de partij. Naast het marktaanbod is er live muziek. Gezelligheid troef dus en samen met de kinderboerderij extra reden voor een ontspannend en inspirerend uitstapje. Tijdens de herfstvakantie is Dondertman alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.