Mintonette bij Koningsspelen

0

HOLTEN – De Koningsspelen zijn dit jaar voor het eerst gehouden op sportpark Meermanskamp ter ere van de kroning van onze toekomstige koning en koningin.

Volleybalvereniging Mintonette wilde graag meewerken aan dit geweldige evenement en vond 7 leden bereid deze dag te helpen.

 

 

Na het welkomstlied en een warming-up gingen de kinderen in groepen uiteen en werd er per kwartier een activiteit gedaan. Daarna draaiden de teams door naar de volgende activiteit.

Volleybalvereniging Mintonette was prominent aanwezig en de groepen die ze kreeg te verwerken, waren enthousiast bezig met de spoedcursus volleybal die werd gegeven. Als voorbeeld van warming-up en bovenhands spelen, werd eerst \”de rups\” (bal naar achteren doorgeven boven- en onderlangs) gedaan. Daarna werden bovenhandse en onderhandse lessen gegeven om af te sluiten met een wedstrijdje.

Na de eerste ronde werden de voorspellingen van de weerman/vrouw jammer genoeg waarheid en kwamen de eerste voorzichtige druppels. Vlak voor twaalven waren de druppels echter zo dik en de temperatuur zo laag dat de schooldirecties helaas de rest van het buitenprogramma moesten annuleren.

Ondanks de korte tijd heeft Mintonette vele talenten voorbij zien komen en voor de geïnteresseerden is er de gelegenheid de gehele maand juni gratis mee te trainen bij Mintonette. Wil je eens een keer meetrainen? Wij trainen op dinsdagavond. Stuur een mailtje naar [email protected] en geef je naam, je leeftijd en eventueel de naam van vrienden en/of vriendinnen die al volleyballen. Wij geven dan de exacte trainingstijd en de naam van de trainer die de training verzorgt.

Weet je vriendjes of vriendinnetjes die ook mee willen? Gewoon meenemen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.