Dames 1 Mintonette voorkomt degradatie door goed spel

0

HOLTEN – Zaterdag 4 mei jl. moest dames 1 van volleybalvereniging Mintonette uit Holten promotie/degradatiewedstrijden spelen in Ootmarsum om degradatie naar de derde klasse te voorkomen.

Door een seizoen vol blessureleed eindigden de dames van het eerste team als derde van onderen met als gevolg deze promotie/degradatiewedstrijden.

Er moesten 3 wedstrijden van 2 sets worden gespeeld en de teams die als eerste en tweede in de pool eindigden waren meteen zeker van een plek in de tweede klasse.

De eerste wedstrijd van de dag was tegen de dames van Harambee, jonge meiden uit Enschede. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. De tweede wedstrijd was tegen De Pallegarste en deze wedstrijd werd gemakkelijk met 2-0 gewonnen. Bij aanvang van de derde wedstrijd tegen Rosstars moest Mintonette in ieder geval 1 set winnen om zeker te zijn van de tweede plek in de pool en zo in de tweede klasse te kunnen blijven.

De dames gingen goed van start en liepen al snel een paar punten uit. Door goed, geconcentreerd spel werd de eerste set gewonnen. Dit haalde de druk behoorlijk van de ketel. De tweede set kon ontspannen worden gespeeld en het werd een set waar beide partijen aan elkaar gewaagd waren maar de Rosstars net de set binnensleepte.

Voor een uitgebreider verslag van de wedstrijden verwijzen wij je naar de site van Mintonette: http://www.mintonette.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.