Mintonette A1 trainingsweekend samen met team uit het westen

HOLTEN – Een toevallige ontmoeting tussen een sporthalbeheerder en een manager van een eredivisie volleybalteam kan leiden tot iets moois. Tijdens het contact bleek al snel dat beide heren in hun eigen woonplaats volleybaltrainer zijn en ontstond het idee om een volleybalweekend te organiseren. OKK ’70 uit Hardinxveld-Giessendam met trainer André en Mintonette uit Holten met trainer Frank; een mooie combinatie van oost en west Nederland.

Een lange voorbereiding ging van start waarbij weer duidelijk werd dat met de huidige communicatiemiddelen mail en app, dit soort projecten goed te organiseren zijn. In beide woonplaatsen werd een sponsor gevonden die geheel belangeloos hun steun toezegden. Nature&More vanuit Hardinxveld Giessendam die al het fruit leverde voor het hele weekend en Hotel Restaurant Hoog Holten die een financiële bijdrage leverde waarmee een groot deel van ontbijt en lunch geregeld kon worden.

Het resultaat van al deze voorbereidingen: een tweetal dagen gevuld met allerlei activiteiten voor de jeugd tussen 11 en 15 jaar met als hoofdmoot natuurlijk de volleybal. Matt van Wesel, trainer van Sliedrecht Sport dames 1, kwam de meiden een geweldig leerzame training geven, er werden volleybal wedstrijden gespeeld en er werd zelfs een wedstrijdanalyse gemaakt zoals dit ook gebeurd in de eredivisie. Daarnaast was er ruimte voor een bezoek aan het zwembad, werd er een golfclinic gegeven en ter afsluiting een gezellige barbecue.

Een prachtige samenwerking tussen twee volleybal verenigingen uit het westen en het oosten van het land waaruit het motto van Mintonette “Samen Sportief” nog eens extra benadrukt is. Wil je ook onderdeel zijn van een gezellig team met deze beweeglijke sport? Mintonette.nl traint op dinsdagavond, tot het eind van dit seizoen mag je gratis mee trainen!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer