Jeugdcrossers op herhaling op 5 juni

HOLTEN – Ook vorig jaar organiseerde Mac de Holterberg een wedstrijd voor de jongste crosstalenten van ons land, echter door een enorme regenbui werd halverwege de dag alles afgelast. Aankomende zondag 5 juni is de Zuurberg weer het strijdtoneel voor deze jonge crossertjes. Al weken lang is de crosscommissie bezig om de baan in goede conditie te brengen.

Aan de start staan deze dag de kleine mannen in de 50 cc automatenklasse, daarnaast starten de matadoren in de 65 cc kleine en grote wielen en de 85 cc kleine en grote wielen. Verder is er nog de mx 1 cup aan het wedstrijd programma toegevoegd. Om deze wedstrijd ook een regionaal tintje te geven hebben wij een aantal getalenteerde clubleden een wildcard verstrekt zodat zij eens kunnen ruiken aan het niveau dat vandaag van start zal gaan. De volgende rijders zijn als wildcard rijder toegevoegd door de MAC De Holterberg, 50cc klasse #907 Roan Davids en #908 Milan Modderkolk, 85cc KW #932 Xander Vossebeld, 85cc GW, #906 Danny van der Worp, Cup MX1 #984 Ismo ten Velde.

De trainingen beginnen om 9 uur en de wedstrijden beginnen om 11.45. Wij heten u van harte welkom op ons circuit aan de Evertjesweg in Holten.

Reacties zijn gesloten.