Met spoed vrijwilligers gezocht!

HOLTEN – Stichting Vrijwillige Thuiszorg, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, is dringend op zoek naar zorgvrijwilligers voor de volgende zorgvragen:
–    Maatjes voor mensen met autisme, met als hobby fotografie, of sleutelen aan brommers
–    Duofietsen met mensen die graag fietsen, maar het door verschillende oorzaken niet meer kunnen
–    Het bieden van gezelligheid, praatje maken onder het genot van een kopje koffie
–    Rolstoelwandelen met oudere mensen, samen gezellig de stad of het dorp in.
–    Het gezelschap houden van mensen met dementie of een verstandelijke beperking

Er zijn altijd zorgvrijwilligers nodig, deze vraag neemt alleen maar toe. Dat komt omdat mensen er voor kiezen, ook door de steeds kleinere rol van de gemeente, langer thuis te blijven wonen. Dat heeft tot gevolg dat er meer vrijwillige inzet van zorgvrijwilligers wordt gevraagd.
Lijkt het u leuk en zinvol om als zorgvrijwilliger iets voor een ander te betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij praten met u over wat uw wensen zijn en proberen dan een zo goed mogelijke koppeling tot stand te brengen.
U krijgt de basiscursus voor zorgvrijwilligers  aangeboden en u wordt regelmatig uitgenodigd voor bijeenkomsten die door de SVT Ov worden georganiseerd. Dit met als doel kennis op te doen, in contact te komen met andere zorgvrijwilligers en als waardering voor wat u voor een ander doet.

Wilt u meer informatie of wilt u zorgvrijwilliger worden, neem dan contact op via het algemene telefoonnummer 0548-638830 of met de consulenten van SVT Ov in gemeente Rijssen-Holten:
Mariet Velding, [email protected]
Janny Broekhuis, [email protected]

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer