Met Bengels & Co naar het Kulturhus

0

HOLTEN – Kinderen van buitenschoolse opvang Bengels & Co hebben in de herfstvakantie een leuk uitstapje gemaakt naar het Kulturhus in Holten. Hier kregen ze een workshop ‘Explosief creatief’ van een kunstenares. Op grote vellen papier mochten ze met verf een stad maken waar een explosie was geweest.

Sandra van Lambalgen, locatiemanager: “De kleine kunstenaars hadden het ontzettend naar hun zin. Ze tekenden bijvoorbeeld auto’s door de lucht en huizen op de kop. Met verschillende kleuren verf mochten ze daarna aan de slag om het op een echte explosie te laten lijken. Het was een gezellige en creatieve middag. Bovendien gingen we met de Stint, een elektrische bolderkar, naar het Kulturhus, dus was het feest voor de kinderen compleet.”

Over Catalpa

Catalpa maakt onderdeel uit van de Estro Groep. Binnen de Groep zijn meer dan 500 kinderopvang- en bso-locaties, gastouderbureaus en een onderwijsinstelling ondergebracht. Centraal in de werkwijze van Estro staat de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen. Estro staat voor een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend aanbod op lokaal niveau in samenwerking met de buurt en scholen. Tot de Estro Groep behoren onder meer Catalpa Kinderopvang, uk, Kinderopvang Compagnie, B4KIDS, Octopus, ELAN Kinderopvang, Astrid Lindgren Kinderopvang, en type cursusseninstituut Pica.
Voor meer informatie: http://www.estrogroep.nl http://www.bso-bengelsenco.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer