voor Holten, door Holten

Mark Tuitert Keunedarper van het jaar 2010

0

HOLTEN – Gisteravond, tijdens Keunedarp lacht, is Mark Tuitert uitgeroepen tot Keunedarper van het jaar 2010. Dit vanwege zijn prestaties op de schaatsbaan in de afgelopen jaren, maar zeker ook door het winnen van de 1500 mtr rit op de olympische spelen van vorig jaar.

Mark kon helaas niet aanwezig zijn en daarom nam zijn broer Bas de felicitaties in ontvangst. Hij bedankte, uit naam van Mark, en wenste iedereen nog een hele fijne avond.

Keunedarp lacht werd om 20.04 uur geopend door president Erik van de Miene met de opkomst van  Prins André uut ’n Diekerhook en Adjudant Niekamp samen met de raad van elf onder begeleiding van de Brandheultjes. Daarna droeg Erik hij het woord over aan de presentator van deze avond, Leo van Zeewolde.

De spits werd, zoals altijd, afgebeten door een optreden van de Brandheultjes. Hierna was het tijd voor de Keunedarper Bastards. Zij namen Holten behoorlijk op de korrel en deden ook nog even 2 familie onthullingen. De Hoolter Markvoortjes zijn, van vroeger uit, eigenlijk Blauwwitters, en de fam. Deijk komt eigenlijk niet uit Holten, maar uit Hellendoorn.

Hierna was het Gradje Boemel, die in de nieuwe Buudrede ton, de mensen overstelpte met humor en satire. Na Gradje werd de Keunedarper van het jaar bekend gemaakt en toen was het even tijd voor een pauze met een dansmuziekje van de band Remix.

De volgende buutreder stond al in de startblokken, maar eerst kwam SugarLee Hooper(zangeres van de band Remix) nog even een performance doen met een heerlijke ouderwetse rock & roll medley.

Om 22.20 uur kwam Fons Monasso uit Doetichem de ton uitproberen. Gewapend met een geweer vertelde hij schuine moppen over wat hij had meegemaakt in het leger. Als laatste was het Gradje Boemel die nog even het publiek liet gieren met een overdosis humor waarna de finale en afmars van de artiesten werd ingezet.

De Remix Party Band speelde hierna nog een aantal leuke deuntjes waarbij de dansvloer niet onberoerd bleef.

Al met al weer een geslaagde avond van carnavalsvereniging De Fienpreuvers.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.