Nieuwjaarstoernooi Mintonette groot succes

0

HOLTEN – Een groot aantal Holtenaren weet het al: de eerste vrijdagavond in het nieuwe jaar moet worden vrijgehouden want dan is het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi bij volleybal vereniging Mintonette.

Rond half 7 begon sporthal ’t Mossink in snel tempo vol te lopen met familieteams, stratenteams, vriendenteams, gelegenheidsteams etc. Onder de deelnemers veel oud Mintonette leden die het volleyballen duidelijk nog niet verleerd waren en met zichtbaar veel plezier volleybalden. Naast de teams die al jaren meedraaien, was er toch ook een behoorlijk aantal nieuwe teams dat zich had ingeschreven.

Tijdens de momenten dat er even niet werd gevolleybald, ging het er toch nog fanatiek aan toe in de sporthal maar dan op een ander vlak. Er werden lootjes verkocht voor de verloting en dit zorgde ervoor dat elke volwassene in de zaal benaderd werd. Diverse Holtense bedrijven waren benaderd en hadden belangeloos mooie prijzen ter beschikking gesteld.

In totaal speelden 16 teams verdeeld over 6 poules. Het eerste deel van de avond waren er poulewedstrijden, vervolgens een korte pauze waarna nieuwe poules werden samengesteld. Deze nieuwe poule indeling leverde prachtige wedstrijden op waarbij fanatiek werd gestreden om de punten. Uiteindelijk kwamen daaruit winnaars per poule die allemaal werden getrakteerd op een mooie en vooral lekkere prijs. Voor de standen verwijzen wij iedereen graag naar http://www.mintonette.nl.

Na alle sportiviteit gingen vele teams na afloop nog even napraten in de kantine van de sporthal waar het tot in de late uurtjes gezellig bleef. Mintonette kan terugkijken op een goed georganiseerd gezellig toernooi waar de slogan “samen sportief” zeker op van toepassing is.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.