Kroonappels voor sociale projecten

0

HOLTEN – Naast de Appeltjes van Oranje worden dit jaar vanwege de troonswisseling ook speciale Kroonappels uitgereikt.

De drie beste sociale initiatieven van Nederland maken kans op de bijbehorende vijftigduizend euro. Een primeur is dat iedereen op zijn of haar favoriet kan stemmen.
Tot 8 maart aanmelding mogelijk

De aanmelding in de drie categorieën jeugd, buurt en helpende hand (omzien naar elkaar) is geopend en loopt tot 8 maart. De drie winnaars krijgen het predicaat Oranje Fonds Kroonappel en ontvangen naast het geld ook een bronzen beeld. Dit beeld wordt in mei uitgereikt door koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Doe mee en meld een sociaal project uit Holten of Rijssen aan

Burgemeester Arco Hofland: “Ik roep alle maatschappelijke organisaties uit onze gemeente op om hun initiatief of organisatie aan te melden op http://www.kroonappels.nl. In Rijssen-Holten staan we klaar voor elkaar. Talloze verenigingen, stichtingen en vrijwilligers zetten zich iedere dag in voor hun naaste. Ons modern noaberschap kenmerkt zich door er voor elkaar te zijn. Ook roep ik iedereen op om in het weekend van 15, 16 en 17 maart te stemmen op de leukste, succesvolste of beste sociale initiatieven in onze gemeente”.

De Kroonappels zijn de mooiste sociale initiatieven van ons land en een speciale editie van de Appeltjes van Oranje. Voor het eerst kan het publiek meestemmen op de winnaar. Hiermee wijzen zij het beschermpaar van het Oranje Fonds* de weg naar de meest bijzondere sociale initiatieven in Nederland. Tijdens het stemweekend van 15, 16 en 17 maart (ook NLdoet-weekend) kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. In de regionale voorronde komt vervolgens ook een winnaar per categorie uit de bus.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer