Korenfestival en braderie op 20 mei in centrum Holten

Shoppen met Livemuziek in Holten

0

Zaterdagmiddag 20 mei 2017 van 13.00 uur tot 18.00 uur vindt er in het centrum van Holten een Korenfestival samen met een braderie plaats. Het is nu voor de 2e jaar op rij dat de Holtense koren en de HHV de krachten bundelen. Vorig jaar was het een zeer groot succes. Doordat de Dorpsstraat een deel is afgesloten voor het verkeer en deze gevuld worden met ca. 40 marktkramen waar Holtense ondernemers maar ook ondernemers van buiten Holten komen te staan met hun koopwaar is er voor ieder wat wils te koop. De braderie begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

De 11 koren die uit Holten en omstreken komen zullen te zien en te horen zijn op de 3 podia verdeeld over de dorpskern. Zo is er een podium bij de café Jansen, op het Smidsbelt te hoogte van het oude Blokker pand en op de Dorpsstraat te hoogte van het Klavertje. De koren zullen alle soorten muziek ten gehore brengen van 14.00 tot 18.00 uur. Het eindlied wordt gezongen door alle deelnemende koren om 18.00 uur op het Smidsbelt.  

Tijdens het optreden van de verschillende koren kunt u zich ook heerlijk op de vele terrassen settelen. Kortom voor ieder wat wils. Korenfestival Zaterdag 20 mei!

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer