Gratis diner voor mantelzorgers in Holten

0

Evenmens, informele zorg voor elkaar heeft van de diaconie van de Hervormde gemeente te Holten een bedrag ontvangen uit de opbrengst van de wintercollecte. Dit bedrag gebruiken we om u en jou als (jonge) mantelzorger uit Holten uit te nodigen voor een gratis diner bij Woody’s Pancakes & Steaks, Holterbergweg 11 in Holten, waarbij Woody’s heeft aangeboden ook een deel te sponsoren. Daar zijn we erg blij mee!

Woont u in Holten, bent u mantelzorger en wilt u als echtpaar komen, dus samen met degene voor wie u mantelzorger bent? Of heeft u een gezin waarin jonge mantelzorgers opgroeien? Dan is het ook mogelijk om u samen voor dit gratis diner aan te melden bij Evenmens.
Het vindt plaats op 31 mei van 17.00 – 19.30 uur of op 9 juni van 18.00 – 20.30 uur. Per avond kunnen er 200 personen deelnemen aan dit driegangendiner, inclusief 2 drankjes. Als afsluiting drinken we een kop koffie of thee. Voor de kinderen is er ruime speelgelegenheid bij Woody’s.

Zo’n aantrekkelijk aanbod voor een lekker etentje laat u toch niet lopen? Geef u daarom op door vóór 20 mei te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0548-638 830. Bij aanmelding graag de gewenste datum, het aantal personen, alsmede voorkeur voor vlees-, vis- of kindermenu’s aangeven. Geef ook de naam, adres en e-mailadres of telefoonnummer door. Heeft u dieetwensen, laat het ons weten.

Let op: wie het eerst komt, het eerst maalt, dus geef u snel op!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.