Gratis diner voor mantelzorgers in Holten

0

Evenmens, informele zorg voor elkaar heeft van de diaconie van de Hervormde gemeente te Holten een bedrag ontvangen uit de opbrengst van de wintercollecte. Dit bedrag gebruiken we om u en jou als (jonge) mantelzorger uit Holten uit te nodigen voor een gratis diner bij Woody’s Pancakes & Steaks, Holterbergweg 11 in Holten, waarbij Woody’s heeft aangeboden ook een deel te sponsoren. Daar zijn we erg blij mee!

Woont u in Holten, bent u mantelzorger en wilt u als echtpaar komen, dus samen met degene voor wie u mantelzorger bent? Of heeft u een gezin waarin jonge mantelzorgers opgroeien? Dan is het ook mogelijk om u samen voor dit gratis diner aan te melden bij Evenmens.
Het vindt plaats op 31 mei van 17.00 – 19.30 uur of op 9 juni van 18.00 – 20.30 uur. Per avond kunnen er 200 personen deelnemen aan dit driegangendiner, inclusief 2 drankjes. Als afsluiting drinken we een kop koffie of thee. Voor de kinderen is er ruime speelgelegenheid bij Woody’s.

Zo’n aantrekkelijk aanbod voor een lekker etentje laat u toch niet lopen? Geef u daarom op door vóór 20 mei te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0548-638 830. Bij aanmelding graag de gewenste datum, het aantal personen, alsmede voorkeur voor vlees-, vis- of kindermenu’s aangeven. Geef ook de naam, adres en e-mailadres of telefoonnummer door. Heeft u dieetwensen, laat het ons weten.

Let op: wie het eerst komt, het eerst maalt, dus geef u snel op!

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer