Koninklijke onderscheidingen bij afscheid raadsleden

0

Drie vertrekkende raadsleden werden gisteren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Hofland reikte hen de daarbij horende versierselen uit tijdens de laatste raadsvergadering in de oude samenstelling in het gemeentehuis van Rijssen-Holten.

Raadslid Gradus Kreijkes
Gradus Kreijkes stopt met het raadswerk na 20 jaar raadslidmaatschap voor de SGP. Sinds 1998 maakte hij deel uit van onder andere het AB van de Regio Twente, was voorzitter van de commissie Grondgebied, plaatsvervangend voorzitter van het Presidium en de raad, lid van de werkgroep Duaal begroten en voorzitter van de werkgeverscommissie.

Raadslid Willemien Riezebos
Willemien Riezebos stopt met het raadswerk na 12 jaar lang raadslid te zijn geweest voor de ChristenUnie. Sinds 2006 vertegenwoordigde zijn de raad als bestuurslid van de Mozer-commissie, was lid van de Commissie Grens Twente en de Euregioraad. Ook was zij voorzitter van de werkgroep decentralisaties, later werkgroep Sociaal Domein.

Raadslid Isa Kahraman
Isa Kahraman neemt afscheid als raadslid, nadat hij 12 jaar deel uit heeft gemaakt van de raad voor het CDA. Sinds maart 2006 was hij onder andere (plaatsvervangend) lid van het AB van de Regio Twente, lid van de werkgroep RIS en lid van de commissie van aanbeveling herbenoeming burgemeester. Vanaf 2007 fungeerde hij als fractievoorzitter.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.