Köllingserf wint stratenvoetbaltoernooi

2

HOLTEN – De negende editie van het Stratenvoetbaltoernooi heeft Köllingserf als winnaar opgeleverd.

Köllingserf won in de finale met 3-0 4-0 van Dijkerhoek. De Fair Play Cup ging naar Holterbroek. Het jaarlijkse voetbaltoernooi werd zaterdag gehouden op het terrein van VV Holten. Op de Meermanskamp kwamen in totaal zestien ploegen in actie. Vier meer dan vorig jaar.

De eerste wedstrijden werden al om 9.00 uur gespeeld. De zestien deelnemers waren ingedeeld in vier poules. In poule A streden Oranje-/Dorpsstraat 1, Noordenbergstraat, Beuseberg en Espelo tegen elkaar. Espelo bereikte uiteindelijk de halve finale. De winnaar van vorig jaar, De Kol Noord, nam het in poule B op tegen Dijkerhoek, de Wheeme/Lukensveld en Look/Borkelden.

De Kol Noord wilde graag de titel prolongeren, maar het was Dijkerhoek dat zich plaatste voor de halve finale. In poule C was Köllingserf de beste. Lichtenberg, de Liezen en Oranje-/Dorpsstraat 2 kwamen er niet aan te pas. In poule D rekende de Haar Noord af met Beuseberg, Holterbroek en Kenemansstraat. In de halve finale won Köllingserf na 0-0 en strafschoppen van de Haar Noord. Dijkerhoek schakelde na 1-1 en strafschoppen Espelo uit.

In de finale was Köllingserf de betere ploeg en drukte dat ook uit in doelpunten. 3-0 4-0 werd het met treffers van Jaap Huisman (2) en Youri Noorlander. ’’Köllingserf was de terechte winnaar’’, aldus Jalving.
(bron west twente)

2 Reacties
  1. Jens zegt

    Wel goed opletten he, het was 4-0 😉

  2. Jens zegt

    Wel goed opletten he, het was 4-0 😉

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.