Keunefeesten bijna van start

0

HOLTEN – Ongeveer 20 vrijwilligers werken vanaf zaterdagmorgen al bijna non-stop aan het inrichten van Kalfstermansweide. Sommigen zijn er al vanaf het eerste jaar bij, en elk jaar weer lukt het deze groep om het feestterrein er op en top uit te laten zien en op tijd op te leveren. "De groep is hecht, we weten precies wat we aan elkaar hebben" aldus een van de vrijwilligers.

Vrijdagmiddag is officieel de opening van dit denderende feest in Holten. Maar zoals menigeen zal weten is er donderdagmiddag vanaf 13.45 uur de traditionele playback show van de basisscholen die ook al in de feesttent wordt gehouden. Donderdagavond is er ook al een feestavond. (Met dit jaar een optreden van Sieneke en de Holtense gelegenheids formatie Keuns N Roses).

Vrijdagmiddag wordt tijdens het bedrijfsborreluur de opening verricht door burgemeester Hofland en Coen van Hoevelaak, waarna het begin van de 20ste Keunefeesten een feit is. Verdere toppers die dit weekend Holten aan doen: Luv op vrijdagavond vanaf 21.30 en Boh Foi Toch vanaf 13.00 uur op zondagmiddag.

Traditioneel zal ook HoltensNieuws.nl veelvuldig in en om de tent aanwezig zijn voor het maken van foto’s welke op deze website geplaatst zullen worden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.