Kerstwensboom in hal gemeentehuis

0

HOLTEN – Rond Kerst is het altijd een mooi moment om te bezinnen. Die decembermaand staat toch in het teken van liefde, familie, vriendschap, geloof en goede doelen. De liefde, het samenzijn, stilstaan bij het voorgaande jaar en vooruitblikken op wat komen gaat. Veel mooie gedachten en misschien ook wensen. De tijd vliegt voorbij en veel mensen zijn druk in de decembermaand. Daarom nu een passend moment om stil te staan bij wensen. Wat wens je voor je medemens? De kerstwensboom is een initiatief van LOES (opvoedondersteuningssite) en de Aanpakkers* samen met de gemeente Rijssen-Holten.

Wat houdt het in?
Wethouder Ben Wolterink legt uit: “Stel dat je een heel bijzondere wens kunt laten uitkomen? Wat zou je dan wensen? En voor wie? Ken jij een aanpakker die altijd klaarstaat voor een ander? Of het nu een grote of kleine wens is, elke wens is welkom!”

Voor iedereen
Iedereen kan een wens in de boom hangen. Het enige wat belangrijk is om te weten, is dat er een goede reden voor de wens moet zijn én dat jouw wens voor een ander is. Natuurlijk kunnen we niet alle wensen laten uitkomen. De origineelste, mooiste, liefste wens beloont de gemeente met een kerstwensboompakket.

Waar kan ik mijn wens inleveren?
De kerstwensboom staat vanaf maandag 8 december in de centrale hal van het gemeentehuis in Rijssen. Tot en met vrijdagmorgen 19 december kunnen de wensen hier worden ingehangen.

De kaarten voor de wensen kun je krijgen of ophalen bij:

  • Zorg-/Loesloket gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen
  • Kulturhus Holten, Smidsbelt 6 in Holten

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.