Lokaal Liberaal lanceert prijsvraagactie voor inwoners

0

HOLTEN – Met een nieuwe prijsvraagactie daagt Lokaal Liberaal bewoners van Rijssen-Holten uit mee te denken over het verbeteren van hun gemeente. Tot 17 januari kunnen inwoners hun creativiteit de vrije loop laten bij het beantwoorden van de volgende vraag: ‘Rijssen-Holten, een mooi dorp en een gezellige stad, maar ontbreekt er nog wat?’ De beloning voor de meest originele inzender: een driegangendiner voor twee bij restaurant de Kroon Rijssen en twee bioscoopkaarten.

Inzendingen kunnen inwoners van gemeente Rijssen-Holten versturen via [email protected], Twitter (www.twitter.com/LokaalLiberaal) en Facebook (www.facebook.com/LokaalLiberaalRH). Op de website van de politieke partij is daarnaast een deelnameformulier te vinden, dat mensen kunnen inleveren bij fractie- en bestuursleden van Lokaal Liberaal.

Blijven bewegen
Vorig jaar lokte een sloganactie van Lokaal Liberaal Rijssen-Holten tientallen reacties uit. Van gevaarlijke kruispunten tot feesten op het Europaplein: bewoners lieten op een ludieke manier weten waar zij gemeentelijke verbeterpunten zien. Uit de aanmeldingen kozen fractie en bestuur Martin Klaassen als winnaar. Hij daagde de partij uit alles uit de kast te halen om buiten spelen en sporten voor kinderen op de agenda te hebben én houden in de regeerperiode 2014-2018.

“In het afgelopen jaar maakten we ons hard voor de komst van een prachtige kleine speeltuin in ons Volkspark,” vertelt fractiesecretaris Dini Heuver. “En voor 2015 zetten we ons in – met onderzoeken naar gemeentelijke sportaccommodaties en de zwembaden in het achterhoofd – om zoveel mogelijk te bereiken voor sportverenigingen en beweging voor jong en oud.”

Meer informatie staat op http://www.lokaalliberaalrijssenholten.nl en http://www.facebook.com/LokaalLiberaalRH.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.