Kampioenschap jeugd onder de 15

HOLTEN – Afgelopen weekend 23 april, is het waterpolo team onder de 15 van ZPC De Hof kampioen geworden.

Het team bestaat uit jongens en meiden uit Goor, Holten en Markelo. Halverwege de competitie werd het duidelijk dat het kampioenschap zou worden uitgevochten tussen: Aquapoldro (Apeldoorn), NDD (Doetinchem) en ZPC De Hof.

De Hof heeft heel lang bovenaan gestaan, totdat ze de wedstrijd tegen Aquapoldro gelijk speelden, toen kwam NDD aan kop. Door een spannende wedstrijd tussen De Hof en NDD kwam De Hof weer aan kop, omdat ze deze winnend afsloten (12-9).

Op 2 april kon De Hof een grote stap richting het kampioenschap maken, als ze zouden winnen. Maar helaas won NDD met 9-7. Daardoor leek het kampioenschap verkeken.

Alleen Aquapoldro kon daar nog verandering in brengen. En waar niemand meer in geloofde, gebeurde toch. Aquapoldro won van NDD met 7-5.

De Hof won daarna van Proteus (Twello) met 23-5, en stonden met nog 1 wedstrijd te gaan nipt bovenaan.

Dus de laatste wedstrijd tegen Scholtenhagen (Haaksbergen) moest gewonnen worden. Gesteund door de vele mee gereisde supporters uit Goor, Holten en Markelo werd het een leuke laatste wedstrijd.

De eerste 3 doelpogingen werden gebruikt om de keeper te testen, maar daarna werd er goed gescoord. Er werd gewonnen met 15-3, en het kampioenschap was eindelijk binnen.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer