voor Holten, door Holten

Kabouterfeest op Kakelbont

0

Op dinsdag 21 juni was er een zomerfeest op het kinderdagverblijf Kakelbont van Catalpa

HOLTEN – Het zomerfeest had als thema  kabouterfeest. De ouders, verzorgers, familie leden en kinderen mochten tussen 16 uur en 18 uur langs komen voor een drankje en wat lekkers. Er waren veel verschillende soorten drankjes en lekker eten zoals poffertjes, verse aardbeien, lekkere komkommertjes en tomaten.  Voor de kinderen hadden we verschillende activiteiten georganiseerd!
Zo was er een hele grote paddenstoel die ronddraaide en de kinderen konden op de rups zitten die er onder zat! Wat een pret! De paddenstoel die van ver al te zien was, was geleverd door de KOFF entertainment. Hartelijk dank hiervoor. Ook de bakker Nijkamp, de fruitexpress en de Emte supermarkt uit Bathmen, hartelijk dank voor jullie medewerking! Maar ook hadden we blik gooien, visjes vangen, koekhappen en een chips ketting rijgen.

Voor de ouders hadden we in de hal een tentoonstelling gemaakt met de werkjes die de kinderen over het jaar gemaakt hadden!  Met veel mooie foto’s  waar de kinderen druk aan het knutselen zijn. Zo konden de ouders eens rustig kijken wat hun kinderen allemaal doen bij ons. Dit vonden ze erg leuk  en we hebben veel leuke reacties gekregen.  

Het was een zeer geslaagde middag ! Bedankt allemaal en tot de volgende keer. Wilt u ook een keer een kijkje komen op ons dagverblijf of bij de buitenschoolse opvang, dan bent u uiteraard van harte welkom! Graag eerst even telefonisch contact.

Groetjes kinderdagverblijf kakelbont!

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.