Kaartverkoop jubileumfeest Fienpreuvers van start

HOLTEN –  Vanaf komende week start de kaartverkoop van het grandioze jubileumfeest van CV De Fienpreuvers ter ere van hun 44-jarig bestaan.

Het feest vindt plaats op 1 december in De Poppe.

Prins Carnaval Jan Herman ten Velde licht toe: “De website is ook geopend, van de Keunefeesten.nl. Deze gaat nu over het komende 44 jarig jubileum. Hierop is ook te zien hoeveel van de 888 kaarten er al verkocht zijn. Een kaartje kost een tientje, niet omdat we eraan willen verdienen, maar omdat we door de verkoop precies weten hoeveel mensen er in de zaal zijn. Mensen krijgen vijf consumpties voor die tien euro en hebben dus eigenlijk gratis entree.”

De Fienpreuvers gaan voor een uitverkocht huis en Ten Velde verwacht dat eigenlijk ook. “Mensen hoeven niet per se verkleed te gaan, maar het mag natuurlijk wel. Ik kan me herinneren dat dit elf jaar geleden ook het geval was. Toen was het overigens een knalfeest waar mensen het soms nog steeds over hebben.”

Het feest is voor de hele bevolking en collega verenigingen uit de omgeving. Ten Velde geeft aan dat de organisatie in handen is van een speciale commissie onder leiding van Peter Bloemendal. “Er is een muzikale  invulling voor een ieder. Jaren zestig en zeventig in de Twentezaal, in de grote zaal staat 30 Euro Live en het voorcafé wordt omgebouwd tot discoclassic zaal met de Discokings.

Kaarten verkrijgbaar bij de normale voorverkoop adressen, Ten Velde, Blokker en cafe’s vanaf komende vrijdag. “Ook al heb je niets met carnaval, dit is een avond waar iedereen zich thuis gaat voelen. Uiteraard wordt er zoals altijd vervoer geregeld voor de heen- en terugweg.”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.