Jubileumshow HMV

HOLTEN – HMV bestaat dit jaar 70 jaar. Die mijlpaal wordt al het hele jaar op gepaste wijze gevierd met allerhande activiteiten en optredens.

Eén van de krenten in de pap is de jubileumshow op zaterdag 7 november 2015 in sporthal ’t Mossink. Het A-orkest, de drumband, sambagroep Bateristas en de jeugd van het B-orkest en jeugddrumband houden vanaf 19:30 uur een spetterende show.

Muzikale medewerking aan dit lustrumoptreden wordt verleend door Bluegrass band de Haystax. Deze band bestaat uit zes muzikanten uit Enschede. Sinds 1999 vormen zij Haystax en het repertoire bestaat voornamelijk uit covers “Bluegrass style” van bekende hits. Bluegrass is een muziekstijl die afkomstig is uit de staat Kentucky in de VS. De leden van de groep spelen o.a. banjo, viool, bas, wasbord, harmonica en gitaar. De arrangementen voor blaasorkest en Haystax maken ze zelf. Het volksmuziek karakter en de up-tempo arrangementen maken van elk optreden van Haystax een feestje.
De show zal dus een zeer divers programma hebben.

Toegangskaarten voor deze jubileumshow zijn verkrijgbaar voor  € 7,50 aan de kassa van sporthal ’t Mossink. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer