Internationaal dansen bij Viavie Welzijn

HOLTEN – Gezellig, kwaliteit en een echt groepsgevoel, dit zijn maar enkele woorden die de dansgroep internationaal dansen van Viavie Welzijn omschrijven. De groep bestaat al ruim 25 jaar en zijn de afgelopen 20 jaar onder de leiding van Marja Schnitger. De groep is om de kosten zo laag mogelijk te houden voor de deelnemers vorig jaar verhuisd van het Kulturhus naar de kantine van VV Holten, een geweldige samenwerking die hopelijk na de zomer voortgezet kan worden. Maar of dit gaat gebeuren is op dit moment nog zeer de vraag……

Voor een tiental dames is er op dit moment veel onzekerheid. Door uiteenlopende persoonlijke redenen zijn een aantal dames helaas gestopt met dansen. Door het wegvallen van deze dames is er een tekort gekomen aan deelnemers om een doorstart zonder kostenverhoging te hebben. Docent Marja Schnitger en buurtsportcoach Ivet Harperink zijn actief op zoek naar nieuwe actieve dames of heren die van toegevoegde waarde willen zijn voor het internationaal dansen.

De lessen worden gegeven op de dinsdag middag van 13.45 uur tot ongeveer 15.15 uur, de kosten bedragen ongeveer € 15,- per maand. Elke les is er ruimte om gezellig met elkaar in gesprek te gaan en om een lekker kopje koffie te nuttigen. Wilt u meer informatie of u opgeven voor een proefles na de zomerstop dan kunt u contact opnemen met Viavie Welzijn, Marja Schnitger op telefoonnummer 055-8441394, of met Ineke Jansen op telefoonnummer 0548-362694.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer