Inspiratie avond met Meer Fennema

HOLTEN/ESPELO – Zaterdagavond 12 november verzorgt Meer Fennema uit Holten in het Boshuus van Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg een boeiende en inspirerende avond over het thema ‘Leven vanuit je hart’. De avond begint om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 18:45 uur. Online kaartverkoop €15,- pp, tot en met 11 november op http://www.ticketkantoor.nl/shop/Meer-in-Holten. Daarna kaartverkoop aan de zaal € 17,50. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en ook na afloop kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Meer Fennema (49) is behalve internationaal spreker ook trainer en coach. Zij studeerde ‘Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties’ aan de universiteit in Groningen en de Concordia University in het Canadese Montreal. Jarenlang was zij zelf bang om zich zelf te uiten maar voelde tegelijkertijd de drang om op internationale podia mensen te inspireren. Twee uitersten die eind 2012 samensmolten toen Fennema deelnam aan een seminar in de Verenigde Staten. Het zette haar leven en vooral levensfilosofie volledig op de kop.

Puur en gelukkig
Fennema stelt zich ten doel om niet alleen in eigen land maar ook ver daarbuiten mensen te inspireren. Zodanig, dat zij in staat zijn hun hart te openen om van daaruit te kunnen leven en ook hun verhaal geheel authentiek te kunnen brengen. Zonder de zo vaak aanwezige angst om niet uit de woorden te komen, tekst te vergeten of andere redenen die ervoor zouden kunnen zorgen dat de toehoorders niet geboeid raken. Angst ook om te worden bekritiseerd of veroordeeld. Fennema: “Je hart leidt en je hoofd volgt. Alles wat om je heen gebeurt is een spiegel van je binnenste en laat zien welk laagje er nog van je hart mag om een puur en gelukkig leven te kunnen leiden”.

In eigen land bekleedde Meer Fennema aanvankelijk diverse communicatiefuncties totdat zij eind negentiger jaren voor zichzelf begon. Eerst als zakelijk tekstschrijver, later als internationaal spreker en coach. Zo sprak zij meermalen in eigen land maar ook in België en Liberia. Als coach begeleidt Fennema mensen op hun zoektocht naar een zuiverder en gelukkiger leven én naar het vrijuit in het openbaar kunnen en durven spreken. Bevrijd van remmingen waardoor ze hun innerlijke stem laten horen.

Met haar missie spreekt, traint en coacht Fennema niet alleen cliënten in eigen land, maar richt haar blik ook over de grens, in het bijzonder op de Verenigde Staten. Via Skype heeft zij ook geregeld contact met cliënten in het buitenland. In Holten ontvangt zij cliënten in haar praktijk, waarbij soms de wandelschoenen worden aangetrokken om letterlijk samen stappen te zetten in het leven.

Reacties zijn gesloten.