Inschrijving HOPPA! Dagen van start

HOLTEN – De HOPPA! Dagen: daar wil je bij zijn in de eerste week van de zomervakantie! Met medewerking van verschillende partijen kunnen kinderen van groe 3 t/m groep 8 deze week meedoen aan de Holtense Olympische Spelen. Iedere dag gaan de Olympsiche landen de strijd aan met elkaar, voor de kampioen van de dag!

HOPPA! Dagen bestaat uit 4 dagen
Op maandag 18 juli gaan we de Olympische Spelen officieel openen met een mooie openingsact. Met medewerking van de docenten Nyanda van Dijk, Anne Beumer en Nancy Stuivenberg gaan we aan de slag met zang, bodypercussion, zumba, break- en streetdance en natuurlijk vlaggen maken. Aan het einde van de dag is publiek welkom om te genieten de openingshow van de Olympische Spelen!

Op dinsdag 19 juli verzorgt de Holtense Outdoors Events de ‘OUTDOOR GAMES’. Voor deze dag heb je stevige schoenen nodig, samen met kleding die tegen een stootje kan… Want bij Outdoors gaan we vandaag aan de slag met de Outdoor Games! Net als op de Olympische Spelen verzorgt Outdoors vandaag een actieve spel– en sportmiddag voor jullie met diverse Olympische onderdelen: spannend, gaaf én stoer voor zowel jongens als meisjes!

Woensdag 20 juli staat helemaal in het teken van de ‘SMIDSBELT GAMES’. Vandaag gaan diverse landen de strijd met elkaar aan op een spectaculair parcours vol met lachwekkende Hollandse spellen, een grandioze stormbaan, waterspellen, etc.. Welk land gaat vandaag met de titel ‘kampioen van de Smidsbelt Games’ naar huis?

En last but not least, gaan we op donderdag 21 juli aan de bak met de ‘WILGENWEARD GAMES’. Een middag bij de Wilgenweard in Nijverdal: dan ben je verzekerd van een toffe actieve middag! De Olympische onderdelen die vandaag centraal staan zijn kano-varen en verschillende gave samenwerkingspelen.  Ook hier gaan de Olympische landen weer de strijd aan met elkaar. Wie wint vandaag de gouden medaille?

Meer informatie
De HOPPA! Dagen vinden plaats van maandag 18 juli t/m donderdag 21 juli: een week vol met sport– en spelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8. Iedere dag kun je andere activiteiten ondernemen en vindt plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat. Je bent om 10.00 uur aanwezig op de startlocatie, en om 15.00 uur kun je daar weer opgehaald worden. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie. Je kunt je opgeven voor 1 dag (€ 7,50 per dag), maar ook voor de volle  4 dagen (€ 30,- voor 4 dagen): kies wat jij leuk vindt, maar; VOL = VOL!

Opgeven
Dat kan bij ViaVie Welzijn vanaf maandag 20 juni t/m vrijdag 8 juli.  Dit kan telefonisch via 0548 36 27 55, of stuur een mail naar [email protected]. Geef je je op via de mail? Doe dit dan onder vermelding van je gegevens (adres, geboortedatum, etc.) en geef door of je wel of niet op vakantie gaat. Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing.

Hopelijk tot snel bij de HOPPA! Dagen!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer