Nieuwe naam voor nieuwe locatie jongerenwerk

HOLTEN – Het jongerenwerk van ViaVie Welzijn is sinds februari 2007 gevestigd in jeugdhonk ‘de Liesen’, in de wijk de Liesen in Holten. Per 1 juli is de huur van deze locatie opgezegd, en gaat het jongerenwerk onderdak vinden in het Kulturhus aan de locatie Tuinstraat.

Op dit moment zijn jongeren en jongerenwerkers druk met alle voorbereidingen voor de verhuizing: inpakken, schilderen, klussen, inrichten etc. Naast deze praktische zaken moet het nieuwe jeugdhonk ook een nieuwe naam en logo hebben. Een tijdje geleden heeft jongerenwerker Elmar Kelder via diverse sociale media kanalen een oproep gedaan om ideeën voor de nieuwe naam in te dienen. “Er zijn veel verschillende originele en ludieke namen binnen gekomen, maar opvallend was één terugkerende naam, die van oudsher al wordt gebruikt: Hole-10. En dat wordt dan ook de naam van het nieuwe jeugdhonk.”, aldus Kelder.

Met deze naam zijn de jongeren afgelopen woensdag in samenwerking met Reclamemakers aan de slag gegaan voor het ontwerp van een nieuwe logo. Er kwamen genoeg creatieve ideeën over tafel waar Rutger, zelf oud bezoeker van jeugdhonk ‘de Liesen’, van Reclamemakers mee aan de slag kan. Tijdens de officiële opening op vrijdag 8 juli wordt dit nieuwe logo bekend gemaakt.

De komende weken zullen jongerenwerkers en jongeren druk zijn met het verhuizen, maar geïnteresseerden en buurtbewoners zijn altijd welkom om even een kijkje te komen nemen. Contact opnemen met de jongerenwerkers kan ook via ViaVie Welzijn, 0548 36 27 55 / [email protected] of neem een kijkje op onze website http://www.viaviewelzijn.nl of zoek jeugdhonkholten op op Facebook.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer