Inschrijven voor caravankeuring

0

HOLTEN – VVN Holten biedt caravanbezitters uit Holten en omgeving de gelegenheid hun caravan op veiligheid te laten beoordelen, voordat zij zoals veel andere vakantiegangers, zich op het drukke Europese wegennet zullen wagen.

De caravan wordt getest op veiligheid, technische conditie en het voldoen aan de wettelijke voorschriften. Elk jaar maken steeds meer caravanbezitters, ook uit de regio, van dit aanbod van VVN Holten gebruik.

De technische keuring wordt uitgevoerd door medewerkers van Autobedrijf Erik Huzen, Industrieterrein Vletgaarsmaten in Holten. De politie adviseert vrijblijvend over aan te brengen verbeteringen of nieuwe regels. Alles in het belang van de eigen veiligheid en uiteraard van alle weggebruikers.

De kosten bedragen 25 euro voor niet-leden van Veilig Verkeer Nederland. Een mooie gelegenheid om voor hetzelfde bedrag, slechts 25 euro per jaar, lid te worden van VVN, want leden kunnen de inspectie gratis laten uitvoeren.
De keuringsdagen zijn vrijdag 26 en zaterdag 27 maart.

Gezien de steeds groeiende belangstelling voor deze gezamenlijke actie van VVN Holten, de politie en het garagebedrijf Erik Huzen is het verstandig zich hiervoor tijdig aan te melden.
Enkele stands met recente informatie van het Steunpunt Oost van Veilig Verkeer Nederland en technische hulpmiddelen completeren het geheel.
Aanmelden kan bij Autobedrijf Erik Huzen, telefoon 0548-366101. In overleg wordt het keuringsmoment afgesproken.
(bron west twente)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.