Hervormde gemeente

0

Maandag 1 maart  Open Deur Kring in gebouw Irene om 20.00 uur

We gaan verder met de profeet Jeremia. Ditmaal lezen we hoofdstuk 30. We hopen dat u weer meedoet. Vorige keer kregen we versterking van  leden van de oude Kandelaarkring en gemeentegroeigroepen. Zo is het een echte bijbelstudiekring geworden met levendige gesprekken. Komt u eens een keer kijken, u kunt zo instromen.

Donderdag 4 maart  Vorming en toerusting in gebouw Irene 20.00 uur

Lezing over de 2de helft: leven na een bijna- dood ervaring.

Journaliste Ditta op den Dries is onze gast voor deze avond.

Zij sprak met 8 mensen die zo’n ervaring hebben gehad en tekende hun verhalen op. Vertellen over die ervaring kostte hun bloed, zweet en tranen, omdat ze alles opnieuw beleefden. Maar stuk voor stuk zien ze het belang in van openheid over het fenomeen BDE

Toegang 3 euro (incl. koffie/thee):

Zondag 21 maart in de Dorpskerk om 19.00 uur: Jesus Christ Superstar door Studio 65 uit Enschede. Toegang vrij, wel een collecte.

Paasmaaltijd voor ouderen.
De HVD organiseert in de lijdensweek een Paasmaaltijd voor ouderen vanaf 70 jaar. Voor de pauze is er een liturgie met lezing, zang, voordracht en overdenking. Na de pauze is de broodmaaltijd. Tijd en plaats:  voor wijk Oost, maandag 29 maart, ’s middags om half drie in Irene en voor wijk West eveneens op 29 maart om half drie bij Het Bonte Paard.

Op 19 en 20 maart 2010 vindt in de Jaarbeurs Utrecht wederom de landelijke kerkenbeurs plaats: Kerk & Gemeente. Een ‘vakbeurs’ voor iedereen die kerkelijk werk verricht. De eerste editie is zeer enthousiast begroet door kerkelijk werkers uit alle kerken

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.