Inloopgroep VV Holten timmert aan de weg.

2

HOLTEN – Reeds vele jaren werkt de v.v. Holten met het fenomeen inloopgroep waar de jongste voetballertjes vanaf een jaar of 5 werken aan hun voetbaltalent.

Het laatste jaar heeft deze groep echter grote sprongen vooruit gemaakt. Dit jaar bestaat de groep reeds uit 27 toekomstige toppers. Onder de bezielende leiding van liefst 4 trainers wordt er op fanatieke wijze  gesleuteld aan alle facetten die een jong voetballertje moet leren.

Door met 4 trainers te werken kan er aan elk voetballertje aandacht worden besteed op de punten waar hij of zij nog moeite mee heeft. Er wordt voornamelijk getraind op techniek met als basisgedachte de oefeningen van de bekende oud-trainer Wiel Coerver. Uniek is ook het feit dat er niet een maar twee keer in de week wordt getraind.

Het is dan ook voor de trainers heel leuk om te zien hoe de jongens vooruit gaan. Natuurlijk wordt de training afgesloten met een partijtje waar de jongens zich hijsen in de shirts van Twente dat het dan weer opneemt tegen Ajax of dat er op het mooie Meermanskamp de super classico Real Madrid- Barcelona nog eens dunnetjes wordt overgespeeld. Wanneer de training definitief ten einde is gekomen wordt er onder genot van een glaasje ranja afgesloten met het gezamenlijk zingen van het wel bekende zwarte broek en Rode trui.

De inloopgroep van Holten neemt ook deel aan de zogenaamde Sterren League. In deze competitie wordt de strijd aangegaan met deelnemende teams van onder andere Koninklijke UD, ABS en Witkampers. Een keer in de vier weken wordt er bij een van de deelnemende verenigingen een toernooitje gespeel. Zaterdag 15 oktober is het de beurt aan Holten om dit schitterende toernooi te organiseren. Maar liefs 20 teams zullen de strijd met elkaar aangaan. Vanaf 09.30 zullen de jongens en meisje hun kunsten laten zien op het hoofdveld van de v.v. Holten.  Dus wilt u genieten van de vele talenten die in onze regio rondlopen dan nodigen wij u natuurlijk van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Ben je nu zelf een voetballer en wil je graag nog beter worden dan ben je natuurlijk van harte welkom om een aantal keer mee te komen trainen zodat je kunt kijken of je het net zo leuk vindt als de vele vriendjes en vriendinnetjes die nu al hard aan het trainen zijn om laten de beste voetballer van de wereld te worden. Hopelijk tot snel.

2 Reacties
  1. seino voortman zegt

    ik hoop dat ze voor deze jonge talenten wel de datum goed bijhouden dat ze lid zijn geworden!!!!

  2. seino voortman zegt

    ik hoop dat ze voor deze jonge talenten wel de datum goed bijhouden dat ze lid zijn geworden!!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.