Inloopbijeenkomst kruispunt N 350

0

HOLTEN – De provincie Overijssel organiseert op donderdag 7 april 2011 een inloopbijeenkomst over de plannen voor de verbetering van het kruispunt N 350/Oranjestraat in Holten.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het Kulturhus Holten, Smidsbelt 6 in Holten. Vertegenwoordigers van de provincie en de gemeente Rijssen-Holten zijn aanwezig om belangstellenden over het plan te informeren en om eventuele vragen te beantwoorden.

Plan ter inzage tot 8 meiHet plan voor de aanleg van de rotonde ligt van 28 maart tot en met 8 mei ter inzage op het provinciehuis in Zwolle en het gemeentehuis van Rijssen-Holten. Schriftelijke reacties op de plannen kunnen tot uiterlijk 8 mei 2011 gestuurd worden naar: Gedeputeerde Staten van Overijssel, o.v.v. project P09009, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle.

Verkeersveiligheid
De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich makkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werken wij op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel. Een van deze wegen is de provinciale weg N 350 Holten-Rijssen-Wierden. Op deze weg willen wij de verkeersveiligheid en de doorstroming verbeteren door de aanleg van een rotonde bij de kruising N 350/Oranjestraat in Holten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de plannen voor de kruising N 350/Oranjestraat op onze website: http://www.overijssel.nl/N350-Oranjestraat .

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.