“Huisje, boompje, ratje”in Openluchttheater Nijverdal

0

HOLTEN – Op woensdagmiddagmiddag 26 juni speelt toneelgroep COV uit Holten de familievoorstelling “Huisje, boompje Ratje” in het Openluchttheater te Nijverdal.

In het mooie theater dat ligt verscholen in het Doktersbos staat het huisje van houthakker Wout en zijn vrouw Johanna. Zij doen voor de grap mee aan de prijsvraag “Wie heeft het mooiste plekje van het dorp”. Tot hun grote verbazing winnen ze de hoofdprijs; een luxe vakantie naar een ver land. Helaas kunnen ze hun huisdieren Ratje en Mozart het paard niet meenemen. Zij moeten op het huisje passen. Al snel hebben andere mensen hun oog op het mooiste plekje van het dorp laten vallen. Nu is het aan Ratje en Mozart het paard om deze lieden tegen te houden.

Toneelgroep COV heeft een naam hoog te houden op het gebied van kindervoorstellingen. In oktober vorig jaar speelde COV deze voorstelling in een uitverkocht Kulturhus in Holten. Voor degenen die het toen gemist hebben is dit een nieuwe kans om Ratje en Mozart het paard te zien schitteren. De voorstelling begint om 14:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater. Het Openluchttheater is gelegen in het bos aan de Duivecatelaan 11. Kijk voor meer informatie op http://www.openluchtheaternijverdal.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer